Tuesday, 26 March 2013

PROMOSI HEBAT !!!






khas untuk pelanggan yang setia..disini kami ingin membuat promosi bagi setiap pembelian yang ke-2 akan diberi diskaun sebanyak 50%...promosi ini untuk semua jenis bantal..untuk sebarang pertanyaan boleh berhubung secara terus dengan kami di email atau call..

"TIDUR SIHAT BERSAMA BANTAL KEKABU"



*selagi stok masih ada..tidak termasuk caj penghantaran

Bantal-Bantal . . . ! !




Colourful Pillow 1

Sesuai digunakan sebagai hiasan di ruang tamu
tampak style cikit...!!! 









Colourful Plain Pillow

Sesuai kepada isi rumah yang inginkan sudut bilik yang meriah
colourful uoollss.....!!!


Monday, 25 March 2013

Ahahahahaha.....Must See..!!!

New'z Arrival...!!!





Red Sweet Pillow (2 pair)
100% asli kekabu
Harga RM50 (tanpa sarung bantal)
Saiz : 17×27 inch. 
Berat : 1 kg









Green Sweet Pillow (2pair)
100% asli kekabu
Harga RM50 (tanpa sarung bantal)
Saiz : 17 x 27 inch.
Berat : 1 kg



Sale 20% !!! Come ...

Red Black 
Price : RM 15 (2 Pair)



Flower Pink
Price : RM 14 (2 Pair)




Sweet Sleepy
Price : RM 23 (2 Pair)

New Comming



       Sweet Pillow A1


    

Sweet Pillow A2




Sweet Pillow A3





buat semua pelanggan yang d'hargai..nie adalah keluaran produk bantal kekabu kami yang terbaru...cantek bukan??bagi tempahan ini, anda boleh membuat pilihan design sendiri dan harga adalah bergantung kepada design yang anda pilih...sebarang permasalahan, anda boleh terus menghubungi kami melalui email @ call...

"TIDUR SIHAT BERSAMA BANTAL KEKABU"




Gambar Sebenar Kekabu

Mesti ramai yg tertanya- tanya macam mana rupa kekabu kan? jadi , kami ingin menunjukkan rupa sebenar kekabu... 





Part For Baby !!!



My Hug Pillow
100% asli kekabu
Harga RM29/each (tanpa sarung bantal)
Saiz standard 42inci x 15inci
Berat : 1.5 kg







My Baby Sleepy
100% asli kekabu
Harga RM59 one set (tanpa sarung bantal)
Saiz : Depends on Requirement
Berat : 3.5 kg

Cara Membuat Bantal Kekabu Empuk


Bantal kekabu dari Sweet Home adalah ASLi 100% DarI pokOK KEkabU DAn dijahIt senDiri taW...d'sini KAmi naK shaRe serbA sediKit CArA-caRa nak masukkAN KEkabU KEdalaM banTal tuk jADikan SebuaH bantaL yanG gLER empUK...tuk PengeTahuan Korang jgaK kan..BantaL kekabU nie AMat lah sesuaI d'Gunakan kHusus nyer bUat ibu-Ibu yang pregNENT..org2 yanG dah beruMur..sbab nYer elok tuk kesihaTan..jdi cepaT-CepaTlah beli Bantal kekaBu ek...

yg pertaMa :> KEKAbu tu koRANG asiNgkan Bijik nyER daN jEMurkan diBAWAh sinAran       
                      MtahaRi taw..tpi jGAN lAMa sANGAT..

yg keduA    :> selepAS diKErinGAKn, KorANg lerAIKAN tuK mengElakkan KEKabu tu dARI 
                      bERKEtUL didALam bantAL.   

yg ketIga    :> kemuDIAn KEKabU tu KOrang mASukkN ke daLAM saRUng bAntaL

yg keemPAT:> kekaBu tu korAng TEkAN-tekAN tUk maMPATKAN d'dalAM banTal

yg keliMA    :> bntal YG dah SIap akaAN d'JAhit denGan KEMas dAn d'kETuk berSAMA 
                      SEBAtang kaYU tuk menamBahkan lAGI mamPat padA bantaL terSEBUT.


 makA Siaplah bANtal KEKABU KoRANG SeMua....selaMAT meNCUBa!!!!!!!!!!!!

Bantal - Bantal !!



Colourful Pillow 1

Sesuai digunakan sebagai hiasan di ruang tamu
tampak style cikit...!!! 





Colourful Plain Pillow

Sesuai kepada isi rumah yang inginkan sudut bilik yang meriah
colourful uoollss.....!!!